> Bilgisayara Ekitapların Yüklenmesi (NASIL ?)  
> Uygulama (EXE) E-Kitapların Adım Adım Bilgisayara Yüklenmesi
 

PDF E-KİTAP VE DOSYALARIN İNTERNET ÜZERİNDEN
BİLGİSAYARINIZA YÜKLENMESİ

 

Ücretsiz E-Kitap



Arama Motoru Taktikleri
Web Sitenizi Zirveye Çıkartmanın Sırları

 
  • Arama Motorları Nasıl Çalışır?
  • Meta Etiketler Nedir?
  • Sayfa Başlığının Önemi Var mı?
  • Gizli Girdiler Nasıl Kullanılır?
  • Hangi Anahtar Sözcükler İşe Yarıyor?

... bunların ve daha bir çok sorunun yanıtını bu ekitapta bulacaksınız.

Bilgi için tıklayın...


Dikkat ! PDF uzantılı bir e-kitap indirme linkine fare’nin (mouse) sağ tuşu ile tıklamanız gerekir.

1-) PDF uzantılı e-kitapları internetten bilgisayarınıza indirirken fare ile linkin üzerine gelip sağ tuşa klikleyerek "Hedefi Farklı Kaydet" seçeneğini seçiniz.

2-) Açılan "Farklı Kaydet (Save As)" kutusunun "Konum (Save in)" bölümünü "Masa Üstü" olarak (veya kendi istediğiniz mevcut özel bir dosya) ayarlayıp, "Kaydet (Save)" tuşuna basınız.

3-) İlgili e-kitap bilgisayarınıza yüklenmeye başlar. Yeni bir kutu açılarak yüklemenin ilerlemesi görünür. Yükleme bittikten sonra yükleme kutusu kendiliğinden kapanır. Yükleme bittiği halde kutu kapanmamışsa kutunun sağ üstündeki "x" işaretine tıklayarak kapatma işlemini kendiniz de yapabilirsiniz.

4-) Bilgisayarınıza yüklenen herhangi bir PDF e-kitabın veya dosyanın üzerine çift tıklayınız. Üzerine çift tıklanan PDF e-kitap "Adobe Acrobat Reader" ile otomatik olarak ekranda açılacaktır .

5-) Açılan PDF e-kitabın sol üst tarafındaki "Yazıcı (Printer)" resmine direkt tıklayarak veya "Dosya (File)" menüsünün altındaki "Yazdır (Print)" seçeneğini tıklayarak dokumanın yazılı kopyasını da kolayca elde edebilirsiniz.

Dikkat ! PDF uzantılı bir e-kitabı internetten bilgisayarınıza yüklemek için verilen linkin üzerine sağ kliklemeden tıklarsanız, e-kitap sadece bilgisayarınızın ekranında açılır ama bilgisayarınıza yüklenmez. PDF dosyanın internet üzerinden direkt olarak ekranda açılması doğal olarak biraz uzun bir süre alabilir. Ekranda bu şekilde açılmış bir e-kitabı bilgisayarınıza yüklemek için, direkt olarak açılan sayfanın sol üst tarafındaki "disket resmi"nin üzerine tıklayarak yukarıda izah edilen yükleme adımlarını ikinciden itibaren takip etmeniz yeterlidir. Bu işlemde başarılı olamazsanız veya bilgisayarınıza yüklenen e-kitabı bulamazsanız, ilgili web sayfasını tekrar açarak yükleme linkinin üzerine fareyle (mouse) sağ klikleyerek yukarıda anlatılan adımları birinciden başlamak üzere takip ediniz.

NOT: PDF e-kitap ve dosyaların açılabilmesi için "Adobe Acrobat Reader" programına ihtiyaç vardır. Bu programı ücretsiz (bedava) olarak adım adım bilgisayarınıza nasıl kuracağınızı öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

PDF E-KİTAP VE DOSYALAR İÇİN ADOBE ACROBAT READER’IN BİLGİSAYARINIZA YÜKLENMESİ

 

e-mail : info@eticaretokulu.com

copyright© 2003 İnternet Pazarlama Merkezi A.Ş. Tüm Hakkı Saklıdır.