> Bilgisayara Ekitapların Yüklenmesi (NASIL ?)  
> PDF Dosyası E-Kitapların ve "Adobe Acrobat Reader"ın Adım Adım Bilgisayara Yüklenmesi
 

Uygulama (EXE) E-Kitapların Adım Adım Bilgisayara Yüklenmesi

 

Ücretsiz E-Kitap



Arama Motoru Taktikleri
Web Sitenizi Zirveye Çıkartmanın Sırları

 
  • Arama Motorları Nasıl Çalışır?
  • Meta Etiketler Nedir?
  • Sayfa Başlığının Önemi Var mı?
  • Gizli Girdiler Nasıl Kullanılır?
  • Hangi Anahtar Sözcükler İşe Yarıyor?

... bunların ve daha bir çok sorunun yanıtını bu ekitapta bulacaksınız.

Bilgi için tıklayın...

Uygulama (EXE) bir e-kitabın bilgisayarınıza indirilmesi için önce kitabın yükleme linkinin üzerine giderek farenin (mouse) sol tuşuyla tıklayınız.

1. ADIM: "Yükleme (download)" işlemi için e-kitabın ekranda mı açılacağını, yoksa bilgisayarınıza mı kaydedileceğini soran bir "Dosya Yükleme" kutusu açılır. Açılan kutunun çeşitine göre, direkt "Kaydet " tuşuna basınız ; veya "Diske Kaydet" seçeneğini işaretleyerek "OK" tuşuna basınız.

2. ADIM: Bilgisayarınıza yüklenecek e-kitabın nereye kaydedileceğini soran yeni bir "Farklı Kaydet (Save As)" kutusu açılacaktır. Açılan bu yeni kutuda; Konum : Masa Üstü (Desktop) üstü olarak seçerek "Kaydet (Save)" tuşuna basınız.

Dikkat !
Ayrıca daha sonra aradığınızda bulmak için "Farklı Kaydet (Save As)" kutusunun "Dosya Adı (File Name)" yazısının karşısında yazan "Programın Adı"nı bir yere kaydediniz.

3. ADIM: E-Kitap bilgisayarınıza yüklenmeye başlar. Yeni bir kutu açılarak yüklemenin ilerlemesi görünür. Yükleme bittikten sonra yükleme kutusu kendiliğinden kapanır. Yükleme bittiği halde kutu kapanmamışsa kutunun sağ üstündeki "x" işaretine tıklayarak kapatma işlemini kendiniz de yapabilirsiniz.

4. ADIM: Yükleme kutusu kapandıktan sonra, 2. Adımda bir kenara kaydettiğiniz "Dosya Adı"nın bilisayarınızın "Masa Üstü" bölümünde yeni bir simge şeklinde bulunması gerekir.

Bilgisayarınızın "Masa Üstü" bölümünü açarak bulduğunuz dosyasının üzerine çift tıklayınız. E-Kitabınız otomatik olarak kendiliğinden açılacaktır. İyi okumalar...

Dikkat !
Bazen internetten yüklenen e-kitap daha az yer kullanması için sıkıştırılmış (ZIP) formatta da olabilir. Sıkıştırılmış dosyaların bilgisayarınıza yüklenmesinde de yukarıdaki aynı adımlar takip edilecektir. Ancak yükleme bittikten sonra üzerine çift tıklayarak, sıkıştırılmış dosyanın önce normal hale dönmesi sağlanmalıdır. Bunun için bilgisayarınızda UNZIP dosyasının da bulunması gerekir.

 

e-mail : info@eticaretokulu.com

copyright© 2003 İnternet Pazarlama Merkezi A.Ş. Tüm Hakkı Saklıdır.