E-KİTAP YÜKLEME
(NASIL ?)

 

Ücretsiz E-Kitap



Arama Motoru Taktikleri
Web Sitenizi Zirveye Çıkartmanın Sırları

 
  • Arama Motorları Nasıl Çalışır?
  • Meta Etiketler Nedir?
  • Sayfa Başlığının Önemi Var mı?
  • Gizli Girdiler Nasıl Kullanılır?
  • Hangi Anahtar Sözcükler İşe Yarıyor?

... bunların ve daha bir çok sorunun yanıtını bu ekitapta bulacaksınız.

Bilgi için tıklayın...

Elektronik olarak değişik formatta farklı e-kitap, e-rapor ve dosyalar üretilmektedir. Ancak bunlar genel anlamda iki ana bölümde toplanmaktadır;

1-) Uygulama (EXE) Dosyası E-Kitaplar: Bu tip e-kitaplar uygulama dosyası şeklindedir. Dosya uzantıları "EXE"dir. Uygulama dosyası e-kitapların açılması için başka ilave bir programa ihtiyaç yoktur.

Bu kitaplar bilgisayara yüklendikten sonra üzerine fare (mouse) ile çift tıklamak yeterlidir. Üzerine çift tıklanan e-kitap kendiliğinden ekranda açılacaktır.

Uygulama dosyası e-kitaplar görsel ve sanatsal anlamda daha zengindir. Örneğin renkler daha canlıdır. Uygulama türü bir e-kitaba animasyon, müzik, ses vb. ilavelerin yapılması çok kolaydır. Dolayısı ile bu tür e-kitapları ekranda okumak daha zevklidir.

Uygulama dosyası e-kitapların bilgisayarınıza adım, adım nasıl yükleneceğini öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayınız.


Uygulama (EXE) E-Kitapların
Adım Adım Bilgisayara Yüklenmesi

2-) PDF Dosyası E-Kitaplar: Bu tür kitaplar, uygulama dosyalarına oranla, daha yalındır. Dosya uzantıları "PDF"dir. PDF dosyası e-kitapların açılabilmesi için "Adobe Acrobat Reader" adlı başka bir ilave programa ihtiyaç vardır. PDF e-kitapların yazılı olarak bastırılmasında genellikle hiçbir sorun yaşanmaz. Bu tür kitaplar animasyon, müzik ve ses dosyaları gibi lüksleri yoktur.

PDF e-kitap uygulamaları için ilave olarak bilgisayarınıza yüklemeniz gereken "Adobe Acrobat Reader" programı ücretsizdir. "Adobe Acrobat Reader" programının ve PDF Dosyası e-kitapların bilgisayarınıza adım, adım nasıl yükleneceğini öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayınız.


PDF Dosyası E-Kitapların ve "Adobe Acrobat Reader"ın
Adım Adım Bilgisayara Yüklenmesi
 

e-mail : info@eticaretokulu.com

copyright© 2003 İnternet Pazarlama Merkezi A.Ş. Tüm Hakkı Saklıdır.